Cum de a ascunde rândurile de exprimare

by , under îngrijire, pielea, sănătate

Mici riduri apar de-a lungul timpului și pot imbatrani fata de o persoana. Dacă doriți să învețe pentru a ascunde liniile de expresie, nu ratați următorul articol.

Aveți grijă de pielea lor

Înainte de a începe să make-up, aveți nevoie pentru a face o curatare profunda a pielii de pe fata ta, și că, hidrateaza-l, pentru a face netedă și catifelată, pentru că, după cum știți, uscate de piele sunt cele mai predispuse la dis mic aparitia ridurilor.

În mod ideal, utilizați o crema antirid cu ceramide, care, în plus față de hidratare a pielii, reduce treptat ridurile, până când acestea nu vor dispărea.

Corect aspectul

În cazul în care doriți să ascundeți liniile de expresie cu ajutorul make-up, există o metodă simplă care vă puteți îndeplini și dă un rezultat excelent. Începeți cu aplicarea corector cearcane, pentru a le ascunde, pentru că cearcănele, de asemenea, vor contribui la îmbunătățirea tenul tau. Apoi se aplică макияжную baza. Amintiți-vă că trebuie să-și acopere gâtul și urechile, pentru ca fata ta nu приобретало de diferite nuante. Ca de obicei.

Amintiți-vă, de asemenea, nu abuza de compact praf sau pulbere fard de obraz, pentru că această consistența poate chiar mai mult, de remarcat ridurile tale și mici linie.

Previne înfundarea dumneavoastră atunci

Porii înfundate pot provoca riduri fine și liniile de expresie, care fac o persoană mai puțin светящимся, simultan, regenerând pielea. Pentru a evita acest lucru, utilizați lichide, astringente și tonice sau neutre a ph-ului de curățat, creme, care nu conțin alcool. Curățați fața în dimineața și seara în fiecare zi, înainte de a pune crema și machiaj.

Măsuri de precauție și cele mai recente sfaturi

  • Evitați utilizarea de nuanțe de bază pentru machiaj, care se potrivesc тонусу pielea ta, pentru a acoperi cercurile intunecate, deoarece acest lucru va contribui la doar imbatranirea tenului tau.
  • Nu aplicați make-up creioane, pretinzând că vă ascundeți pistrui sau linii de expresie, pentru că veți obține doar ceea ce au observat și mai mult.
  • Nu uitați să scoateți întregul machiaj înainte de a merge la culcare, pentru a permite pielii să respire liber pe timp de noapte.
  • Evitați să ieșiți din casă fără protecție solară, deoarece razele ultraviolete sunt una dintre principalele cauze de riduri si imbatranire a pielii.
  • Încă o importantă premisă, pe care trebuie să ia în considerare, dacă doriți să ștergeți o linie de exprimare sau de a le evita, este să renunțe la fumat. Dovedit științific că tutunul imbatraneste pielea, deoarece compuși care conțin ресекан și avejentan lasă ei galben și străin.

Aveți grijă de pielea feței, pentru a evita aparitia ridurilor? Spune-ne secretele lor, pentru a ascunde liniile de expresie.

5 trucuri pentru a ascunde ridurile

Anii au loc, și, din păcate, ei pe nimeni nu iarta. În cazul în care pielea noastră aceste enervant ridurile de la ochi sau în zonele noastre de gura încep să apară, și a noastră „trucuri”, pentru a ascunde lor, devin mai spiritual. În acest sens, make-up devine aliatul nostru, încă o dată, deci, porniți-l în rutina lui, atunci când aveți nevoie de ea, urmând acești pași:

  1. Hidratare: hidratarea pielii este absolut important pentru a întârzia apariția ridurilor și în cazul în care acestea există deja, așa că pielea noastră nu va crește. În plus, niciodată nu trebuie să uităm să se aplice lor de zi cu zi crema hidratanta si conturul ochilor, deoarece aceasta din urmă este una dintre cele mai sensibile domenii în numele nostru și în cazul în care apar mai multe riduri. El folosește, de asemenea, serum, ajută pentru a netezi pielea.

  1. make-up anti-rid: da, e timpul pentru a începe să utilizați-l, dacă puteți vedea ridurile de pe fata. Un lucru bun despre aceste motive pentru machiaj constă în faptul că acestea includ toate funcțiile în tratamentul dumneavoastră; adică netede, întăresc, iluminarea și hidratarea. Efectul veți observa acest lucru imediat. Cu toate acestea, să acorde o atenție deosebită atunci când te duci la machiaj riduri, nu arunca prea mult temei pe ele, așa cum veți obține efectul opus.

  1. Pulberi: interzis сверхнормальный, în principal, de la mat pulberi. Există, totuși, destul de aliați ca осветители.

  1. Iluminat: Aplicați iluminator pe o lacrimă, pentru a obține un aspect proaspăt. Afluxul de asemenea, joacă în favoarea noastră, dacă se aplică-l în sus în partea de sus a maxilarului.

  1. Buzele: în caz de ruj sau glosses, ne-ar face un pariu pe naturaletea sau nu riduri, dar mai ales dacă există. Cu nuanțe naturale veți evita excesiv de marcare a ridurilor, care le-ar putea avea în jurul valorii de, așa cum se întâmplă în cazul culori mat.

Nu uitați să aplicați pe pielea faciale cel puțin o dată pe săptămână. Dacă optați pentru animalele de companie, de avocado, ulei și lămâie vor fi ale tale mari aliați. În plus, pentru a avea grijă de pielea și întârzie apariția ridurilor, amintiți-vă că trebuie să aibă grijă de alimentația și de a distrage atenția de alcool și