Machiaj cheile pentru tenul matur

by , under îngrijire, pielea, sănătate

Prezența ridurilor si a semnelor de varsta pe fata, uneori, complică aplicarea лестного de machiaj. Aflați cum de a îmbunătăți caracteristicile unei femei mature cu aceste chei

Cu 40-x sau anilor ‘ 50, puteți obține o persoană, deși trebuie să aibă în vedere faptul că nu putem folosi aceleași trucuri în machiaj pentru tineri piei. Aflați trucuri necesare pentru naturale de mascare a ridurilor, atenuarea problemelor sagging, ridicare a privirii sau decolorarea feței cu ajutorul acestui mic ghid de machiaj pentru tenul matur.

 • Hidratarea: pe matura pielea devine din ce în ce mai necesară decât oricând. În mod ideal, lăsați suficient timp pentru a crema hidratanta corect așezat pe fata, înainte de a aplica machiaj. Dacă dorim, putem recurge la „prima”, продлевающему durata de machiaj.
 • Baza pentru machiaj facial: ea va lucra mai bine, mult mai ușor, deoarece aceasta va asigura naturaletea si prospetimea tenului. Mai mult ne încărcăm o persoană, cu atât mai mult am varsta de ten.
 • Saci: pentru a atenua pungi sub ochi, se aplică unul și același ton machiaj restul fetei, apoi маркирует linie sub sac cu unul sau două tonuri mai luminoase corector pentru a atenua și scăderea volumului de la el. Dacă ajungem în eroare de aplicare transparent corector pe o geanta, vom crește vizibilitatea acesteia. În caz de albastru sau verde cercurile intunecate, și, de asemenea, roșiatică în jurul ochilor, trebuie să recurgă la color strămoșilor.
 • Corectarea ridurilor profunde: cu unul și același corector în una sau două nuanțe deschise de mças, am смягчаем ridurile din jurul nasului, care apar de obicei pe buza superioară (cod de bare) sau pe bărbie. O modalitate de a face acest lucru-de a provoca mici puncte cu ajutorul unui lichid corector și apoi estompa cu ajutorul vârfului degetelor.
 • Circuit: contur machiaj este esențială în aceste cazuri, pentru a marca volume, care s-au estompat de-a lungul anilor, cum ar fi, de exemplu, pometi. Este, de asemenea, foarte util pentru a ascunde probleme cum ar fi barbia dubla. Prin urmare, vom aplica контурное atingerea natural разрезу nostru bărbie și bine расплавляем cu o bază pentru a crea acest efect de reducere.
 • Ridicați ochi umbre: în mod ideal, se aplică de culoare pe ochi, astfel încât, cu o nuanță întunecată umbră ne ascundem descendent pliul pleoapelor. Pentru aceasta ne vom concentra pe extern” V ” în mișcare de un secol, prin tragere la o imaginară linie ascendentă, care se află la capătul sprâncenelor, și bine estompează cu trecerea. Este important să se evite culori luminoase fard de ochi, deoarece acestea accentuează ridurile din jurul ochilor.
 • Invizibil și manjite de ochi: timp de aplicare contur pentru ochi este unul dintre cele mai delicate la vârsta меховом make-up, deoarece ridurile pleoapelor, de obicei, destul de complica sarcina, lăsând inegale și a comunicat rezultatul. În mod ideal, utilizați crem produse, nu cookie-uri sau geluri, și bine размывайте finisaj ciucuri sau cu betisoarele, a ochilor, a fost subtil este încadrată. O idee bună este de a provoca nuantat tip „tighlining” între gene sau pur și simplu îngropat.
 • Lumina de vedere: ne putem ridica privirea, prin aplicarea загоренную umbra (doar pentru a face ei de nuanta) sub externe și jumătate de sprancene. Putem, de asemenea, se aplică o pată de lumină în lacrimă cu aceeași nuanță.
 • Deschideți mintea: rimel vă va permite să obțineți mai mult de trezită de vedere. Pentru a face acest lucru ar trebui să fie bine remarcat genele de la rădăcină și pentru a evita linia de jos, pentru a mai lua ochii. Vom aplica rimel cu ascendenți zag mișcări, pentru a maximiza pentru a separa genele și pentru a evita bulgări și afecta externe genele” V”, pentru a deschide privirea cât mai curând posibil.
 • De a defini sprâncenele: dacă spranceana curbat și se termină foarte vizibilă scădere de formă, este mai bine să se concentreze pe repetarea prima jumătate sprâncenele ușor, pentru a nu amplifica sentimentul căzut ochii.
 • Fard de obraz: este de preferat întotdeauna de a alege fard de obraz naturale, care dau sănătoasă față de: roz, piersici, corali și așa mai departe nici un fel de nuante de maro, deoarece acestea tocană de ten si intari fără a fi nevoie de machiaj.
 • Buzele: este de dorit să se aplice un profiler, care vă ajută pentru a determina conturul buzelor, care, de obicei, se estompează cu vârsta. Cel mai convenabil-pentru a alege un profiler de aceeași nuanță ca și rujul, pentru a umple intreaga buza și, astfel, pentru a corecta culoarea. Prin urmare, nu ne permitem buza высасываться cu trecerea ore. Pentru a face acest lucru cel mai bine este să folosiți un creion din interior, căutând forma de inima pe buza superioară.